vineri, 31 ianuarie 2014

Constatare cu falsurile din dosarele de revolutionari

MISCAREA REVOLUTIA CURATA ROMANIA

COMUNICAT
Sibiu,28 ianuarie 2014
1. Referitor la cele publicate ieri privind situatia revolutionarilor care nu indeplinesc conditiile legale pentru obtinerea certificatului, in urma verificarii dosarelor celor 1266, se constata faptul ca in dosarele acestora nu exista documentele prevazute de Legea de preschimbare. Foarte multe dintre aceste dosare contin doar copertile, cu alte cuvinte aceste dosare nu indeplinesc conditiile procedurale referitoare la preschimbare.
2. In 265 de dosare referitoare la luptatorii cu merite deosebite promovate de Asociatiile conduse de Dumitru Alexa s+au descoperit urmatoarele falsuri: a. poze trucate sau facute cu mult timp dupa revolutie, unele au fost deja identificate ca fiind facute in sediul primariei Dognecea, unde sora lui Alexa este primar.
b. Declaratiile din dosare nu sunt intocmite de revolutionari ci de alta persoana, iar din analiza grafologica se poate desprinde ca acestea au fost facute de maximum 2 persoane. Deasemenea continutul acestor declaratii este aproape identic.
c. Declaratiile de martor din aceste dosare sunt in mare parte neconforme cu realitatea, iar unii martori nici nu stiu ca ei au dat asemenea declaratii.
d. Unii revolutionari au dat declaratii diferite pentru Legea 42 si mai tirziu pentru 341.
e. Multe poze sunt prelucrate in adobe photoshop
3. In ceea ce priveste dosarele de retinuti de la Sibiu, constatam urmatoarele: a. un numar de cel putin 5 persoane nu au fost retinute la Casa Armatei asa cum in mod fals se precizeaza in aceste dosare. b. Nici un dosar nu contine ca proba vreo fisa de celula, in conformitate cu regulamentul si procedurile de aplicare ale Legii 341.
4. La Brasov, un numar de 348 de dosare, promovate de AS BRASOV DECEMBRIE 89, condusa de Dorin Lazar Maior sunt ilegal intocmite, nu indeplinesc conditiile de continut si documentele probatorii sunt false, unele fabricate ulterior
Probele pe care le detinem referitor la cele afirmate , precum si sintezele asupra acestora au fost trimise departamentului juridic. In urma unei analize preliminarii, DEPARTAMENTUL JURIDIC a decis sa pregateasca o plingere penala impotriva factorilor responsabili de aceasta situatie, anume: CORUT ECATERINA CRISTINA, GEORGE COSTIN, DORIN LAZAR MAIOR, ALEXA DUMITRU, PETRISOR MORAR, EMIL BOC, VICTOR VIOREL PONTA, VICTOR SOCACIU, ADRIAN NICOAESCU, MEMBRILOR COMISIEILOR CPRD, pentru savirsirea infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor publice si private, hartuire, luare de mita, dare de mita, primire de foloase necuvenite, fals si uz de fals, insitgare la fals , colaborare in vederea constituirii de grup infractional organizat, deturnare de fonduri, atentat la securitatea nationala si genocid prin infometare. Daca aveti cunostinta de fapte penale savirsite de aceste persoane precum si de altele, va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp. In cazul in care la data de 1 februarie 2014 SSPR nu va iesi cu un comunicat care sa clarifice transant si definitiv situatia luptatorilor in revolutie, vom actiona pe orice cale legala si indiferent de sacrificii in vederea pedepsirii celor vinovati de situatia actuala.

MISCAREA REVOLUTIA CURATA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu