vineri, 31 ianuarie 2014

DEMISIA VICTOR SOCACIU!

MISCAREA REVOLUTIA CURATA
DEPARTAMENTUL PENTRU PROBLEMELE REVOLUTIONARILOR DISCRIMINATI

                                                                 COMUNICAT

Dupa mai multe luni de tacere absoluta cu scopul de a crea disensiuni intre categoriile de revolutionari, in vederea actiunii concertate a SSPR si PSD -departamentul pentru revolutionari- de exterminare sistematica si programatica a revolutionarilor cu merite deosebite si de aparare a infractorilor de partid , situatie pornita la ordinul lui Traian Basescu si PDL si mentinuta la intelegere intre cele doua guvernari Boc si Ponta, in marea sa nesimtire SSPR avanseaza urmatorul comunicat:

Urmare zvonurilor vehiculate cu privire la presupusa solicitare a unor liste cuprinzand numele revolutionarilor care ar urma sa fie reintrodusi in plata indemnizatiilor, va comunicam ca SSPR nu a solicitat nicio lista cu un astfel de continut, intrucat nu exista nici un temei legal in momentul de fata privind reluarea platilor indemnizatiilor suspendate. Pentru obtinerea de informatii suplimentare precum si pentru relatii privind distribuirea biletelor CFR si cartelelor METROREX va puteti adresa inspectorilor teritoriali din cadrul serviciului Monitorizare la urmatoarele numere de telefon:

Dragulin Ilie 763658547; Mihailescu Nicu 0760784535; Gadina Mihai 0760784534; Vaida Andrei 0760784533; Stanciu Adrian - 0734931359; Zamfir Lucian 0760784544; Mazilu Aurel 0760784531;

Fata de cele spuse in acest comunicat, precizam urmatoarele:
1. Zvonurile privind listele au fost lansate chiar din cadrul PSD, anume al departamentului amintit din PSD, de numitii BALINT PETRE -Lugoj, ALEXA DUMITRU-Resita, precum si de persoane din anturajul secretarului de stat VICTOR SOCACIU. Scopul acestor zvonuri este ca inspectorii teritoriali, in cardasie cu presedintii de asociatii sa stringa sume de bani de la revolutionari in speranta punerii acestora pe liste, pe de o parte si de a mentine mult necesara liniste inaintea alegerilor europarlamentare si pentru referendumul noii Constitutii. Deasemenea se incearca prin aceste zvonuri racolarea alaturi de PSD a revolutionarilor care nu sunt de acord cu politica acestui partid sau care cer judecarea unor membrii psd pentru crimele din perioada revolutiei.
2. Faptul ca nu exista o baza leala de repunere in plata se datoreaza in mod exclusiv numitului SOCACIU VICTOR-unul dintre revolutionarii asupra caruia continua sa planeze suspiciuni- care avea obligatia cf Legii de functionare a SSPR sa RESPECTE INTOCMAI, in spiritul si litera ei Legea nr 341 din 2004. Victor Socaciu, impreuna cu aparatul SSPR aveau obligatia sa faca toate diligentele necesare pentru ca Legea sa fie executata , fara a fi viciata de continuarea restringerii dreptului de proprietate asupra indemnizatiilor pe care statul roman le-a taiat in mod abuziv si ilegal. Atitudinea SSPR este una antirevolutionara si impotriva Legii pe baza careia functioneaza, motiv ca la data de 4 februarie 2014 DEPARTAMENTUL JURIDIC al organizatiei noastre va inainta plingeri penale impotriva tutror angajatilor SSPR pentru abuz in serviciu contra intereselor private si publice in forma continuata, neglijenta in serviciu, fals si uz de fals si hartuire.
3.La numerele de telefon afisate nu raspunde nimeni, inspectorii enumerati aici nu isi fac deloc datoria si mentin in teritoriu sistemul OPAC specific SSPR avind misiunea ca prin campanii de zvonistica si minciuna sa ii fca pe revolutionari sa taca in vederea asigurarii linistii de partid
4. Situatia tragica a majoritatii revolutionarilor este rezultatul imbogatirii frauduloase a unor capi politici ai miscarii revolutionare, capi ilegitimi si care nu isi mai au sustinere reala in rindurile revolutionarilor asupra carora PONTA si camarila desfasoara un GENOCID prin infometare.
5. Consideram ca SSPR si angajatii acestei institutii NU ISI MAI JUSTIFICA EXISTENTA consumind sume enorme de la buget pe linga spagile incasate pe diferite afaceri murdare la virf.
Prin urmare cerem demiterea acestui individ de la conducerea SSPR, a intregului personal SSPR, oameni care de-a lungul anilor s-au imbogatit prin minciuna, lipsa de transparenta si furt. Mentionam ca detinem informatii si documente care oricind pot demonstra faptul ca SSPR a devenit centrul de coordonare al unei structuri de crima organizata, functionind pe principii de tip mafiot, ca sursa de venituri pentru sine si pentru partidele care s-au succedat la putere, pe spinarea celor ce astazi nu mai au din ce trai si care rind pe rind se sinucid, dupa ce au adus DEMOCRATIA IN ROMANIA.

PRESEDINTE MISCAREA REVOLUTIA CURATA
Alex Oprea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu