marți, 11 februarie 2014

MAFIA DIN SSPR, LA UMBRA GUVERNULUI PONTA!!!!!!

DOVADA TENTATIVEI DE FURT
MISCAREA REVOLUTIA CURATA
      PRESEDINTE

                                         COMUNICAT
In urma cu citeva zile la ordinul unui grup de persoane din SSPR s-a incercat sustragerea MATCILOR si a declaratiilor pe proprie raspundere facute de revolutionari la ridicarea certificatelor, aflate intr-o valiza a lui Vali Preda, fost angajat SSPR, in prezent condamnat in lotul COSTIN, pentru a se sterge urmele fraudelor comise in materie de certificate. Prin sustragerea acestor DOCUMENTE s-ar fi pus in pericol toti posesorii de certificate, si ar fi fost foarte usoara SUSPENDAREA TUTUROR PLATILOR PENTRU TOATE CATEGORIILE de revolutionari, deoarece oricare dintre ei ar fi putut fi acuzat ca detine ilegal certificatul. Miscarea diabolica dealtfel are drept scop salvarea unor nume grele din politic si functionarimea la virf, de eventualel raspunderi penale. Imediat dupa anuntul nostru prin care spuneam ca detinem toate listele cu revolutionarii buni si cu probleme, precum si documente compromitatoare, a aparut cerea Secretarului de Stat de a-i trimite lui acele liste, apoi incercarea de sustragere a documentelor din SSPR. TOATE AU LEGATURA INTRE ELE, si acest gest ne intareste convingerea ca in cadrul SSPR actioneaza cel putin trei grupuri infractionale de tip organizat.
PRIN URMARE MISCAREA REVOLUTIA CURATA VA FACE URGENT TOATE DEMERSURILE CATRE ORGANELE ABILITATE DE A TRECE URGENT LA ANCHETAREA MAFIEI DIN SSPR PATRONATA IN ACEST MOMENT CU SAU FARA STIINTA DE SS VICTOR SOCACIU. DOCUMENTELE NOASTRE SUNT INCA IN PERICOL! NU SE POATE AVEA INCREDERE IN NICI UN ANGAJAT LA SSPR, oricine putind fura aceste documente !!!!! redam mai jos dovada procesului verbal intocmit astazi cu prilejul desigilarii dulapului in care cel surprins cu documentele a fost nevoit sa le depuna.

ALEX OPREA

Un comentariu:

  1. Intrebarea fireasca este: DE CE S-A INCERCAT SUSTRAGEREA ACESTOR MATCI? Dupa parerea mea, ar fi doua explicatii plauzibile, si anume:
    1 - Erau personae care nu aveau dreptul legal de a detine un Certificat de Revolutionar si acest lucru ii punea in postura de penali pe cei care a decis si executat aceasta scoatere din circuit a personelor respective;
    2 - Sunt personae care urma sa-si aduca aportul(material!) pentru a fi considerati drept Revolutionari, personae care insa nu au mai dorit acest lucru fie pentru ca intre timp s-a sistat plata indemnizatiilor(si atunci faceau o "cheltuiala inutila), fie ca le-a fost tema sa mai "marseze", in contextul acestor dispute aprinse despre impostori.
    Si intr-un caz, si in altul, cei care au dosit aceste matci trebuie sa dea cu subsemnatul la Parchet! Astfel, Comisia care a inventariat acest prim seif(am inteles ca mai sunt si altele!) si cele trei personae care au fost drept martori, au obligatia sa sesizeze deindata Parchetul si Primul Ministru. Numai asa se poate incepe adevarata curatenie in SSPR si in rindul impostorilor.
    Prin grija unuia dintre cei care au luat parte la aceasta descindere si inventariere am intrat in posesia acestor liste. Sper ca sunt partiale si ca, odata cu inventarierea tuturor cotloanelor, dulapurilor si sifurilor de la SSPR, se va face - in sfirsit! - curatenie.
    Daca nici una din aceste personae(care au inventariat continutul seifului respectiv) nu va sesiza Parchetul, am sa o fac eu, in nume personal, atunci cind voi fi in posesia tutror P.V. de inventariere a matcilor.

    RăspundețiȘtergere