miercuri, 28 mai 2014

COMUNICAT REFERITOR LA COMPORTAMENTUL SS ADRIAN SANDA

MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA

cabinet presedinte

COMUNICAT

Referitor la CONVOCATORUL publicat pe saitul SSPR in data de 27 mai 2014
Suntem profund indignati de o noua intentie de aminare a RESPECTARII LEGII 341, prin redeclansarea a re re reverificarilor, un motiv pentru satisfacerea pornirilor totalitare ale actualului premier VICTOR PONTA, continuatorul de succes al politicii EMIL BOC in materie de revolutionari. Asa cum reiese din comunicatul SECRETARIATULUI DE STAT, apreciem bunele intentii de punere in legalitate doar a acelor revolutionari merituosi, insa nu intelegem de ce Luptatorii cu merite deosebite sunt mentinuti in afara regimului Constitutional prin suprimarea brutala a oricarei forme de existenta. Motivatia faptului , invocata in mod cel putin jignitor , cum ca exista multe persoane ce nu detin in mod legal certificatele este puerila si lipsita de orice urma de bun simt juridic. Nu uitati DOMNULE ADRIAN SANDA, faptul ca taierile initiate de mafia BOC/BASESCU au la baza CRIZA ECONOMICA, si nu existenta falsurilor in materie! Sa intelegem ca in ROMANIA se opereaza cu doua tipuri de legi -scrise si oficiale si cele neoficiale. In ideea invocata mereu cum ca ar fi falsi printre revolutionari, MASURA PREVENTIVA de a nu efectua platile este apanajul PARCHETELOR CU APROBAREA JUDECATORIILOR si nu a institutiei pe care cu onoare o conduceti si cu imbecilism au condus-o precedentii dumneavoastra.Subrogarea in atributii si comportamentul de tip PARCHETAR trebuie sa inceteze din acest moment!Modalitatea si utilizarea prezumtiilor de VINOVATIE sau de REA CREDINTA fac parte din componentele statului totalitar de care tot incercam sa scapam de 24 de ani si se pare ca nu reusim.
Domnule MINISTRU,
Traim in UNIUNEA EUROPEANA, si ne aflam in secolul 21. Folosirea prezumtiilor de vinovatie, a relei credinte, duc in timp la un comportament inchizitorial care deocamdata a produs sute de morti intre revolutionari. Suntem curiosi, veti verifica si dosarele celor morti din cauza masurilor draconice de tip genocid impotriva LUPTATORILOR? Acei oameni din ce cstegorie fac parte, domnule MINISTRU. De exemplu PLUTO. Ce sa intelegem ca era revolutionar bun sau rau? Aminarea cu inca o saptamina a punerii in plata provoaca adevarate tragedii in rindurile revolutionarilor. Domnule SANDA ADRIAN, moartea si foamea nu aleg intre buni sau rai!Dumneavoastra cum va permiteti luxul sa hotariti cine traieste si cit?
In mod imperativ va cerem
PUNEREA DEINDATA IN PLATA IN CONFORMITATE CU LEGEA 341. In paralel va cerem efectuarea curateniei asa cum o tot invoca Guvernul de ani buni de zile.
ACHITAREA DATORIILOR FATA DE REVOLUTIONARII INSELATI DE STATUL ROMAN PRIN OUG53.
CONSIDERAM CA ATI AVUT TIMP DESTUL PENTRU CURATENIE. DIN ANUL 2004 SI PINA IN ANUL 2014, A FOST DESTUL TIMP. VINA NU ESTRE A NOASTRA FIINDCA NISTE FUNCTIONARI ,INALTI FUNCTIONARI, PREMIERI SI CHIAR PRESEDINTE, CORUPTI SAU INCAPABILI AU COMIS GRESELI! ESTE INADMISIBIL COMPORTAMENTUL ACESTA DE TIP BOLSEVIC! Nu incercati sa ne mai umiliti , fiindca Legea 341 nu este una care sa insemne MILA STATULUI FATA DE NOI ci RESPECTUL PE CARE STATUL PE CARE IL REPREZENTATI NI-L DATOREAZA.

PRESEDINTE
Alex OPREA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu