vineri, 30 mai 2014

MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA

departamentul investigatii

Departamentul Pentru REVOLUTIONARI

COMUNICAT

catre SS ADRIAN SANDA
In urma convocarii de la Brasov , organizata de catre SS ADRIAN SANDA, va aducem la cunostinta ca din momentul publicarii documentelor atasate va aflati in situatia de a va iainta plingere penala pentru favorizarea infractorului in ceea ce priveste situatia de la LUGOJ si a numitului BALINT PETRICA, presedintele unei filiale ilegale care a emis recomandari pentru preschimbarea certificatelor pe Legea 341 in mod fraudulos.
Va cerem sa luati in termen de 48 de ore masuri referitoare la cele prezentate aici si sa ne comunicati raspunsul printr-un comunicat oficial conform Legii informatilor publice.
Noi, membrii MISCARII CIVICE REVOLUTIA CURATA ne simtitm lezati deoarece continuati sa aveti sedinte in care doriti sa decideti soarta revolutionarilor cinstiti impreuna cu persoane dubioase, dar fiedele PSD.

Domnule ADRIAN SANDA,

MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA, organizatie civica aflata in plin proces de inregistrare si pe teritoriul ROMANIEI,inglobeaza deja aproape toti revolutionarii de buna credinta din ROMANIA, care au aderat la principiile noastre: SOLIDARITATE SI LEGALITATE. Prin asocierea dumneavoastra cu persoane care in mod ilegal au dus la aparitia unor acte administrative ce deja au produs efecte juridice, consideram ca de fapt nu DORITI PUNEREA IN LEGALITATE ci continuarea minciunii si a starii de tensiune, ilegalism si saracie creata de guvernul pe care il reprezentati. Prin urmare ne rezervam dreptul de a va deferi justitiei la 48 de ore dupa aducerea la cunostinta in MOD PUBLIC a documentelor atasate privindu-l pe apropiatul dvs si al PSD BALINT PETRICA
Sef departament INVESTIGATII   
                             dr. Adrian Jurca                                                                                                                                                                                               CONTRASEMNEAZA
                                                     Alex Oprea
                                                      presedinte


                   
                                      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu