miercuri, 23 iulie 2014

CEREM DEMITEREA LUI ADRIAN SANDA!!! MITING PENTRU DEMITERE!

MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA
Cabinet presedinte

                                                  COMUNICAT
referitor la atitudinea SS ADRIAN SANDA in legatura ce respectare Legii 341 DIN 2004

Datorita faptului ca numitul ADRIAN SANDA se OPUNE CU VEHEMENTA APLICARII LEGILOR IN ROMANIA, venim cu urmatoarele precizari:
Cu toate ca la SSPR exista o formula finala a ORDONANTEI DE URGENTA PENTRU PUNEREA IN PLATA A REVOLUTIONARILOR SUPUSI GENOCIDULUI PONTA-BASESCU, Adrian Sanda le-a cerut angajatilor sa nu promoveze absolut nimic in sedinta de guvern. Deasemenea acest individ face demersuri in stafful de partid pentru ca revolutionarii sa nu fie repusi in plata. Ca dovada sta si faptul ca a cerut si a obtinut aminarea platilor pe OUG 53, invocind faptul ca revolutionarii sunt impostori.
Mai mult, in urma unor discutii a reprezentantilor nostri cu el , ADRIAN SANDA a declarat ca doreste sa modifice LEGEA 341, si de abia dupa aceea sa puna in plata revolutionarii. In intentia lui Sanda este taierea celor 0,6,si nivelarea indemnizatiilor atit pentru ranisti cit si pentru celelalte categorii. O alta varianta ar fi revenirea la forma legii 42.
Adrian Sanda a incheiat protocol cu LORD condus de interlopul BALINT PETRICA, prin care insitutia ce o conduce va dirija fonduri catre LORD in vederea asa numitei sarbatori a 25 de ani de la REVOLUTIA ROMANA. Se intentioneaza ca liderii asociatiilor agreate de PSD sa primeasca sume importante de bani pentru asa zisele sarbatori.
Prin urmare MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA cere:
1. DEMISIA SAU DEMITEREA URGENTA A LUI ADRIAN SANDA si punerea lui la dispozitia organelor de ancheta pentru activitatea sa de pina acum, conform plingerilor penale pe care deja le are depuse.
2. Deschiderea unei anchete penale la sediul fostei SSPR si tragerea la raspundere a celor ce au gestionat si gestioneaza mafia certificatelor.
MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA, FACE APEL CATRE TOTI REVOLUTIONARII ROMANI SA SE UNEASCA PENTRU DEMITEREA ACESTUI INDIVID CARE SE OPUNE CU TOATA PUTEREA SA APLICARII LEGII 341 MINTIND SI INVOCIND TOT FELUL DE MOTIVE.

DEASEMENEA VA RUGAM SA STABILITI O DATA CONVENABILA PENTRU TOATA LUMEA PENTRU ORGANIZAREA LA SSPR A UNUI MITING CU UN SINGUR SUBIECT : DEMISIA LUI ADRIAN SANDA

Alex Oprea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu