joi, 17 iulie 2014

COMUNICAT REFERITOR LA INTRAREA REVOLUTIONARILOR IN PLATA


MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA
Sibiu , Str Rahovei nr.31, București, str. Prosperității nr 5 bis
mail revoluțiacurata@hotmail.com
- departament revoluționari -










COMUNICAT-decizie-
Nr.10 din 17 iulie 2014
referitor la repunerea revolutionarilor în drepturile conferite prin Legea nr.341 din 2004


Constatând faptul ca numeroasele demersuri ale organizațiilor de revoluționari nu au avut nici un efect pentru revoluționarii supuși genocidului demarat de guvernul Emil Boc și continuat de guvernul Victor Ponta, datorită nenumăratelor certuri și neînțelegeri dintre revoluționari, deoarece majoritatea liderilor BNR sau ale altor grupări fiind vânduta din varii motive partidelor politice, datorită gradului ridicat de corupție la nivelul fostului SSPR, a liderilor grupărilor de revoluționari, a membrilor comisiilor Parlamentare cât și faptului ca se încearcă de către cei care ar trebui sa apere interesele revolutionarilor din interior manipularea în interes propriu sau de grup,
În conformitate cu Statutul Mișcării Civice REVOLUTIA CURATA,
Urmare a consultărilor cu conducerea Miscarii și cu grupările componente






PRESEDINTELE MISCARII CIVICE REVOLUTIA CURATA


DECIDE,


1.Singura persoana autorizata să ne reprezinte în materie de repunere în drepturi și care are mandat în acest sens sa vorbească în numele nostru este dl. Col. MIRCEA DOGARU. Începând cu data emiterii prezentei, MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA, precum și asociațiile componente ale acesteia nu mai recunosc nici o negociere sau declarație făcută în numele revoluționarilor cu excepția col. DOGARU MIRCEA cât și/sau a reprezentanților MISCARII CIVICE REVOLUTIA CURATA, după cum urmează: Alex Oprea, Orbulescu Mihai, Ringhilescu Viorel, ALEONTE Dorin, Stoenescu Ovidiu.
2. MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA nu recunoaște ca fiind reprezentant al revoluționarilor BLOCUL NATIONAL AL REVOLUTIONARILOR, deoarece aceasta grupare a fost vândută de către liderii acesteia în frunte cu președintele executiv MIRCEA BUCUR și cu președintele Consiliului Național CONSTANTIN POPESCU.
3. MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA este o structura cu un puternic caracter civic, motiv pentru care nu va avea nici un fel de alianța politica și nu va iniția nici un fel de discuții cu partidele politice din ROMANIA. Singura forma de organizare politica susținută de MISCARE este PD Olanda, al cărui președinte este dl. VIOREL RINGHILESCU. MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA II SUSTINE LA PRESEDINTIA ROMANIEI PE DOMNII VIOREL RINGHILESCU SI OVIDIU STOENESCU, până în luna octombrie, moment în care își va desemna candidatul prin vot direct și în funcție de evoluția fiecăruia pe plan civic , mediatic și electoral. Fata de oricare alt candidat, Mișcarea va desfășura acțiuni ample de stopare a accesului acestora la fotoliul prezidențial.
4. MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA susține necondiționat promovarea ordonanței (aflata în proiect și depus deja la cabinetul Premierului) prezentate de către SMCD privind repunerea în drepturi a revoluționarilor. Orice alta forma de punere în plata nu va fi susținută și va fi stopata prin orice demers legal.


Data la SIBIU, astăzi 17 iulie 2014


PRESEDINTELE MISCARII CIVICE REVOLUTIA CURATA
ALEX OPREA


PRESEDINTE EXECUTIV AL MISCARII CIVICE REVOLUTIA CURATA
MIHAI ORBULESCU


VICEPRESEDINTE PENTRU REVOLUTIONARI
ALEONTE DORIN


SECRETAR GENERAL
VIOREL RINGHILESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu