vineri, 31 ianuarie 2014

Situaţia centralizata a revolutionarilor

MISCAREA REVOLUTIA CURATA ROMANIA
-Departamentul de investigatii-
Raport privind situatia revolutionarilor ce nu indeplinesc conditiile legale pentru a detine certificat de revolutionar in baza LEGII nr. 341 din 2004.

                                                                                                   AVIZAT ,


CATRE CONDUCEREA MRC, 


Domnului presedinte Alex Oprea,

 
Subsemnatul Grigore Berciu, in calitate de sef al Departamentului de investigatii al MISCARII REVOLUTIA CURATA, in baza declansarii procesului de investigare asupra legalitatii emiterii certificatelor de revolutionari, folosind informatii aparute in presa, discutii cu persoane implicate in SSPR, precum si prin metode specifice, conform documentelor anexate prezentei, a declaratiilor si inregistrarilor prezentate, suntem in masura sa va comunicam situatia centralizata asupra revolutionarilor aflati in ilegalitate, precum si listele detailate. Asupra situatiei de la Caras Severin-Resita mentionam faptul ca am descoperit un numar de 270 dosare de revolutionar falsificate, dosare ce poarta semnatura si stampila primariei , dar care stampila nu este din 1990, sau 1989, asa cum se doreste a se insinua in dosare ci una mult mai recenta. Semnatura de pe stampila apartine nu primului primar al Resitei de dupa revolutie ci a numitului primar SPATAR LIVIU.
Iata sinteza numerica
1. COSTIN GEORGE - 2247+761=3008 PERSOANE
2.DUMITRU ALEXA SI SPATARU LIVIU-270 PERSOANE
3.MAIOR DORIN LAZAR/340 PERSOANE FALSE
4.PERJU DAN si ROTAR MAGDA-380 PERSOANE
La toate acestea se adauga persoane din BAIA MARE,BRAILA, CLUJ,CONSTANTA,CRAIOVA,FIENI,GALATI,PUCIOASA,SLATINA,TIMISOARA-1532 PERSOANE.
Consideram vinovati pentru atribuirea fara respectarea Legii a certificatelor de revolutionar, pe linga cei mentionati, urmatoarele persoane:
- CORUT CRISTINA ECATERINA-care in data de 30 iunie 2009 a solicitat Premierului EMIL BOC sa aprobe in sedinta de guvern ordonanta guvernului nr 84 din 2009 , prin care s-a prorogat termenul de verificare al dosarelor pina pe data de 30 aprilie 2010. Grupul de investigatori desemnati de catre departamentul nostru a costatat faptul ca in interiorul acestui termen, acoperit prin OUG 84 DIN 2009, dosarele aflate in verificare NU MAI PUTEAU FI COMPLETATE CU NOI DOCUMENTE SAU ACTE, desi acestea au fost completate in aceasta perioada (cf anexelor dos1,dos.2 si dos.3 atasate)
La data de 21 iulie 2009, Corut Cristina Ecaterina, solicita inventarierea dosarelor aflate in arhiva SSPR, iar la data de 22.07.2009 se intocmeste procesul verbal nr 5192 (prezentat in anexa probe sspr1), dupa cum urmeaza
a. dosare verificate de comisia sspr cu 1-5 propuneri de preschimbare -1406
b. dosare verificate de comisia sspr cu 6,7,8 propuneri de preschimbare-913
c. dosare verificate de comisia sspr si considerate incomplete-5546
d. dosare NEANALIZATE de comisia sspr- 2884
In concluzie la data intocmirii acestui proces verbal , un numar de 9836 de dosare nu indeplineau conditiile legale cerute de L 341/2004. Cu toate acestea CORUT CRISTINA ECATERINA a modificat in mod ilegal regulamentul de functionare al COMISIEI SSPR facilitind prin aceasta trimiterea dosarelur in numar de 9836 spre avizare CPRD. Din investigatiile noastre am desprins faptul ca domnia sa a realizat gresala comisa si consecintele grave ale acestor masuri si a plecat de pe functie, fiind amenintata si de masuri legale ce ar fi putut fi luate impotriva ei.
La conducerea SSPR apare un anume ADRIAN VIOREL NICOLAESCU -cu atributii de secretar de stat, aflat insa sub comanda lui GEORGE COSTIN si TEODOR MARIES, si care in doar 6 luni reusesc sa promoveze 9512 revolutionari dintre cei 9836 amintiti mai sus.
La venirea lui George Costin pe functie, dosarele erau deja rezolvate, insa mizeriile facute de acesta si prezentate de noi in anexa GCnr.1 duc la masura taierii indemnizatiilor.
Stimati domni,
Prin cererea dvs de a prezenta rezultatele investigatiei asupra certificatelor de revolutionar pina la zi, am inteles ca se fac necesare urmatoarele precizari
1. despre cele prezentate de noi se cunoaste de catre urmatoarele persoane:
ION ILIESCU- pres onoare PSD
VICTOR PONTA-prim ministru al Guvernului ROMANIEI
DNA Bucuresti- adrese inaintate la DNA pentru un numar de peste 6000 de persoane descoperite false de catre FESAN PUIU, fost SS pina in anul 2009
TRAIAN BASESCU - presedintele Romaniei
SORIN VINTILA MESTER- acesta cunostea situatia inca de la instalarea sa ca SS, insa nu recunoaste
VICTOR SOCACIU/ actual SS la SSPR
Fata de cele precizate in acesta sinteza va supunem atentiei posibilitatea inaintarii unor plingeri penale pentru infractuni in legatura cu exercitarea atributiilor de serviciu , motiv pentru care am cerut colegilor nostri juristi o analiza de specialitate.
IN CONCLUZIE: REVOLUTIONARII POT FI PUSI DEINDATA IN PLATA DEOARECE CURATENIA ESTE DEJA REALIZATA, SE CUNOSC LA TOATE NIVELE ACESTE LUCRURI.
Va rugam sa avizati favorabil acest raport, impreuna cu documentele anexate doveditoare, si sa le supuneti dezbaterii publice.

SEF DEPARTAMENT

6 comentarii:

  1. Bravo ALEX continua si v-om invinge dar grabeste -te ...............

    RăspundețiȘtergere
  2. cum ati gasit 3000 revi falsi facuti de Costin? adica toata asociatia lui e din falsi?? ceva dovezi concrete?

    RăspundețiȘtergere
  3. prin studierea atenta a m of si a datelor de la casele de pensii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. prin studierea Mof?!?...brava frate...au un asterisc ce trimte la categoria "impostor"....uite de ce nu va ia nimeni in serios!

      Ștergere
  4. ESTI IN STARE DE EBRIETATE IN FORMA CONTINUANTA ALEX!

    RăspundețiȘtergere
  5. gasca costin nu are doar 3000 de falsi. in total sunt 9836 de persoane nu neaparat false dar care nu indeplinesc conditiile de a detine certificat.....

    RăspundețiȘtergere