luni, 3 februarie 2014

COMUNICAT REFERITOR LA INDEMNIZATIILE PENTRU REVOLUTIONARI

MISCAREA REVOLUTIA CURATA
               presedinte                    


                            COMUNICAT IMPORTANT

Urmare a informatiilor detinute, si in urma unei discutii cu colegii de la departamentul SINTEZE va comunic urmatoarele
1. NU SE VA INTRA IN PLATA NICI IN ANUL 2014, ORICE DISCUTIE PE ACEASTA TEMA SI ORICE SPERANTA IN ACEST SENS ESTE INUTILA
2. Nu exista nici un fel de vointa politica, singura directie inspre care se merge este cea de taiere definitiva a indemnizatiilor Luptatorilor.
3. Activitatea infractionala la nivelul SSPR este in continuare mentinuta si se incearca acoperirea probelor care ar putea compromite fosti sau actuali angajati SSPR, motiv pentru care institutia nu este transparenta.
4. Ordinul politic catre sefii si liderii asa numiti ai revolutionarilor este AMAGITII PINA LA PREZIDENTIALE!
MISCAREA REVOLUTIA CURATA NU RECUNOASTE NICI UN ACTUAL LIDER AL REVOLUTIONARILOR SI II DECLARA PERSONA NON GRATA PENTRU GRUPAREA NOASTRA.
Alex Oprea

4 comentarii:

  1. Domnilor revolutionari ,oare sinteti revolutionari atunci ce faceti organizati peste organizati cind de fapt exista o organizatie revolutionara din 1974 la alba iulia FRONTUL DEMOCRAT ROMAN cu tel 0720175140 ati auzit de el ?. regruparea acestei formatiuni este posibila cu adevaratii revolutionari . astept sa fiu contactat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. miscarea noastra nu este una strict revolutionara. este o miscare civica si intentionam sa gasim formula pentru a intra in viata politica. dar avem un departament al revolutionarilor condus de revolutionari.

      Ștergere
  2. vrajeala „„„dezimformare „„„si pierdere de timp pt ce i care mai citim !!!!!

    RăspundețiȘtergere